Home
Algemene info
-Geografie
-Klimaat
-Geschiedenis
-Bevolking
-Economie
-Samenleving
-Transport
-Praktisch
Ontspanning
-Bezienswaardig
-Watersporten
Hotels
Vliegtickets
Links
El Salvador: Vliegtuigtickets
Vliegtuigtickets naar El Salvador

Tot verleden jaar was er geen enkele touroperator die chartervluchten vanuit Europa aanbood naar El Salvador, maar daar is nu gelukkig verandering in gekomen aangezien vanuit Milaan er wekelijks meerdere vertrekken richting San Salvador. Dit is goed nieuws aangezien anderen nu wel snel zullen volgen, en chartervluchten zijn meestal goedkoper dan lijnvluchten.

Voor de meeste Belgen en Nederlanders is de gemakkelijkste en goedkoopste manier echter via lijnvluchten, met een overstap in de VS (vooral Miami of Los Angeles met meerdere dagelijkse vluchten naar San Salvador). Het is echter niet onmogelijk om via Havanna (Cuba), Cancun (Mexico) of andere luchthavens te vliegen. Zoeken naar de goedkoopste oplossing is de boodschap!


Er zijn honderden, zoniet duizenden, websites waar je de prijzen van de verschillende vliegtuigmaatschappijen kan vergelijken. Deze werken allen op een zeer professionele en betrouwbare manier. Hierboven heb je al verschillende links waar je de mogelijkheid hebt om de prijs van een vliegtuigticket te berekenen, probeer er verschillende uit om zeker te zijn dat je de beste prijs gevonden hebt!